BookmarkSubscribeRSS Feed
Abhijit92Das02
Calcite | Level 5

Hi All,

 

I am persistently getting an error while trying to run my Stored process -

Error - An error occurred executing the stored process job "<Stored Process name>".The stored process library failed to retrieve the result.This stored process does not appear to have generated a result package.Are %STPBEGIN/%STPEND used in the stored process?Did the stored process run without errors?

Can anybody suggest possible fix for this.


Fail.png
2 REPLIES 2
Timmy2383
Lapis Lazuli | Level 10
It looks like it might be expecting a Package result. Is that actually what you intend? What kind of output is it supposed to generate? If just ODS output of some kind then try having "streaming" results checked instead of "package" in you stored process options.

Also, if this stored process is meant to be run just within EG then uncheck the option to "append %STPBEGIN and %STPEND macros".
sabid
Calcite | Level 5

Hi.. I am having this error as well. Our project is created and then consumed through a SAS web portal. Also, where do I make the changes described here? In the EG file

 

Thanks!

sas-innovate-2024.png

Available on demand!

Missed SAS Innovate Las Vegas? Watch all the action for free! View the keynotes, general sessions and 22 breakouts on demand.

 

Register now!

How to Concatenate Values

Learn how use the CAT functions in SAS to join values from multiple variables into a single value.

Find more tutorials on the SAS Users YouTube channel.

Click image to register for webinarClick image to register for webinar

Classroom Training Available!

Select SAS Training centers are offering in-person courses. View upcoming courses for:

View all other training opportunities.

Discussion stats
  • 2 replies
  • 3400 views
  • 0 likes
  • 3 in conversation