Traditional web-based reporting with SAS BI tools

IMAP Filter not working in IMAP Studio 4.4

Reply
Contributor
Posts: 24

IMAP Filter not working in IMAP Studio 4.4

Hi All,

   We created a IMAP in version 4.31, whcih works fine. We have migrated the IMAP version 4.31 to version 4.4, After migration the IMAP is not working. If I remove the filters then i can get the expected values. It seems there is an issue with filter in version 4.4.

 

Could you suggest any solution for this kind off issue, please?

Thank you.

Regards,

Alexsander

SAS Super FREQ
Posts: 468

Re: IMAP Filter not working in IMAP Studio 4.4

Can you provide more details about the problem? Do you see an error? If so, what is it?

Contributor
Posts: 24

Re: IMAP Filter not working in IMAP Studio 4.4

Thank you for your reply.

 

I am not getting any error messge when exeute the IMAP report in IMAP Studio v4.4, but If i take the SQL code from IMAP Studio and run it in SAS EG, it gives warning message saying the corresponding filter's macro variable is not resolved.

 

If i remove the filter in IMAP or macro variable in SAS EG it works fine.

 

I used stored process in the IMAP and our data is from Oracle.

 

Please let me know if you need any more information.

 

Regards,

Alex

 

 

SAS Super FREQ
Posts: 468

Re: IMAP Filter not working in IMAP Studio 4.4

[ Edited ]

You said that you do not get an error in SAS Information Map Studio. If not, then how are you identifying the problem? Is the filter selection being ignored? Are you not able to select the filter? In other words, what do you mean by "not working."

 

Are the filters defined in the information map or in the stored process?

 

Does your stored process run successfully outside of the information map?

 

In SAS Management Console, if you right-click the stored process, do you see the option to "Make Compatible" or "Upgrade."

Ask a Question
Discussion stats
  • 3 replies
  • 174 views
  • 0 likes
  • 2 in conversation