Exploring, predicting and reporting with SAS Visual Analytics and SAS Visual Statistics

The required displays rules have not been assigned or created (error message)

Accepted Solution Solved
Reply
Occasional Contributor
Posts: 6
Accepted Solution

The required displays rules have not been assigned or created (error message)

So...

 

since i upgraded from SAS VA 7.3 to 7.4 i keep  getting a pesky error in the report viewer for a graph that worked well in 7.3. Anyone has any idea of why i'm getting this? and most importantly, how do i make it go away?

 

Also (new at this) how to i add an image to this? i tried attachment but i was told no image files allowed.

 

Thanks

 

Jose

 

 


Accepted Solutions
Solution
‎02-09-2018 09:46 AM
Occasional Contributor
Posts: 6

Re: The required displays rules have not been assigned or created (error message)

[ Edited ]

A very nice guy from tecksupport fixed this as we were working on something else. The warning disappears if you change your Report Viewer theme preference to Classic or Modern. 

View solution in original post


All Replies
Solution
‎02-09-2018 09:46 AM
Occasional Contributor
Posts: 6

Re: The required displays rules have not been assigned or created (error message)

[ Edited ]

A very nice guy from tecksupport fixed this as we were working on something else. The warning disappears if you change your Report Viewer theme preference to Classic or Modern. 

☑ This topic is solved.

Need further help from the community? Please ask a new question.

Discussion stats
  • 1 reply
  • 147 views
  • 0 likes
  • 1 in conversation