Exploring, predicting and reporting with SAS Visual Analytics and SAS Visual Statistics

SSO after Upgrade to 9.4 M5

Accepted Solution Solved
Reply
Occasional Contributor
Posts: 17
Accepted Solution

SSO after Upgrade to 9.4 M5

Hi all,

We just finished upgrading our SAS tiers to 9.4 M5 and we lost our SSO. We get a logon page displayed now even though we had it configured prior to this upgrade.

Does anybody know what config files got overwritten with the new ones. I remember we did a whole bunch way back.

 

We have Meta and Mid on one server - OA/Compute on another server and VA/Compute on another

 

Thanks


Accepted Solutions
Solution
‎03-01-2018 07:13 AM
Occasional Contributor
Posts: 17

Re: SSO after Upgrade to 9.4 M5

So I finally got it working again after upgrade and the documentation link is not even close to what we have.

We use SPN/Kerberos/Keytab

 

So here are the files I ended up modifying as they got overwritten and even the folder content got overwritten.

 

\SAS\Config\Lev1\Web\WebAppServer\SASServer1_1\conf\Catalina\localhost\SASLogon.xml

\SAS\Config\Lev1\Web\WebAppServer\SASServer1_1\conf\jaas.config

krb5.ini was deleted from the directory structure

 

and I have done the same for SASServr2_1 andASServer12_1

 

 

Thanks to all that responded.

View solution in original post


All Replies
Trusted Advisor
Posts: 1,852

Re: SSO after Upgrade to 9.4 M5

Hello @kkhelif,

 

it depends on your SSO configuration. For SSO with IWA, please read: http://documentation.sas.com/?docsetId=bisecag&docsetTarget=n1d1zo1jsf2o0en1ehu4c4simfky.htm&docsetV...

 

SAS Super FREQ
Posts: 561

Re: SSO after Upgrade to 9.4 M5

Posted in reply to JuanS_OCS
Occasional Contributor
Posts: 17

Re: SSO after Upgrade to 9.4 M5

Our SSO/IWA

Thanks guys for the links I already looked at those. our HTTPS work but we get the login screen now instead of using windows authentication and no Logon.

I should have written down all the files we modified for Single Sign on. I am sure they got all overwritten with the M5 upgrade.

SAS Super FREQ
Posts: 561

Re: SSO after Upgrade to 9.4 M5

@kkhelif,

 

All of the files are listed on these pages. Maybe you did a backup before an upgrade? 

Occasional Contributor
Posts: 17

Re: SSO after Upgrade to 9.4 M5

Our Production environment is not upgraded yet.. I can look at that and compare.

We did take a snapshot of all 3 tiers in DEV before upgrade. I will try to look at the differences


Solution
‎03-01-2018 07:13 AM
Occasional Contributor
Posts: 17

Re: SSO after Upgrade to 9.4 M5

So I finally got it working again after upgrade and the documentation link is not even close to what we have.

We use SPN/Kerberos/Keytab

 

So here are the files I ended up modifying as they got overwritten and even the folder content got overwritten.

 

\SAS\Config\Lev1\Web\WebAppServer\SASServer1_1\conf\Catalina\localhost\SASLogon.xml

\SAS\Config\Lev1\Web\WebAppServer\SASServer1_1\conf\jaas.config

krb5.ini was deleted from the directory structure

 

and I have done the same for SASServr2_1 andASServer12_1

 

 

Thanks to all that responded.

☑ This topic is solved.

Need further help from the community? Please ask a new question.

Discussion stats
  • 6 replies
  • 267 views
  • 1 like
  • 3 in conversation