Exploring, predicting and reporting with SAS Visual Analytics and SAS Visual Statistics

Configure HTTPS in SAS Visual Analytics

Accepted Solution Solved
Reply
Contributor
Posts: 73
Accepted Solution

Configure HTTPS in SAS Visual Analytics

Hi masters!

 

I had followed this Sas guide for configure HTTPS in Visual Analytics but I got an error when I was going to login in the platform. This error is: "HTTP 401 - Unauthorized".

 

When i access to the login page, in VA, I can see that the Certificate is valid.

 

Anyone know how to solve this problem?

 

Kind regards!

 


Accepted Solutions
Solution
‎05-07-2018 10:12 AM
Contributor
Posts: 73

Re: Configure HTTPS in SAS Visual Analytics

Posted in reply to SimonDawson

@SimonDawson

 

I solved the problem updating the JVM parameters in SASServer1_1

 

Thanks for your help!

 

 

View solution in original post


All Replies
SAS Employee
Posts: 72

Re: Configure HTTPS in SAS Visual Analytics

Posted in reply to JuanDaniel

Sounds like the SAS Logon Manager doesnt know the URL that is the client is requesting a ticket for.

You have more than likely missed an update to a URL in SAS Metadata.

The other spot that is sometimes missed is the server.xml for the servlet container.

The best bet would be to work through the instructions again confirming all the steps outlined in the documentation are correctly followed.

Solution
‎05-07-2018 10:12 AM
Contributor
Posts: 73

Re: Configure HTTPS in SAS Visual Analytics

Posted in reply to SimonDawson

@SimonDawson

 

I solved the problem updating the JVM parameters in SASServer1_1

 

Thanks for your help!

 

 

☑ This topic is solved.

Need further help from the community? Please ask a new question.

Discussion stats
  • 2 replies
  • 286 views
  • 4 likes
  • 2 in conversation