Your SAS programs, embedded in web apps and elsewhere

Stored process not seeing data in Work library

Reply
N/A
Posts: 0

Stored process not seeing data in Work library

EG...Stored process not seeing data in Work library
using EG on server...I've checked to make that it is pointing to the server

if I cut and paste the code into code window it works fine...

TIA

- Matthew
N/A
Posts: 0

Re: Stored process not seeing data in Work library

Never mind... I found the answer in following thread...i've changed it to a macro...

EG Stored Processes vs Autocall Macros?

- Matthew
Occasional Contributor
Posts: 11

Re: Stored process not seeing data in Work library

Hi Matthew,

May I know how you do it? I can't see the data in my work library either, when I run stored process.

Thanks,

Hui

PROC Star
Posts: 1,237

Re: Stored process not seeing data in Work library

Hi,

Not sure what Matthew means by changing it to a macro.

As I understand it, when you execute a stored process from EG (or elsewhere) it runs on a server, and has it's own WORK library.  It does not use the same work library as the EG session.  See for example.:

https://communities.sas.com/message/8585#8585

I suppose it's possible that in your EG session you could find the physical path to the work directory:

%put %sysfunc(pathname(work));

And then you could pass that as a parameter when you invoke the stored process. But that would feel like a kludge.  Probably better to just put whatever data you want the stored process to see in a permanent directory that the stored process can see.

--Q.

Occasional Contributor
Posts: 11

Re: Stored process not seeing data in Work library

Thanks Quetin.

Ask a Question
Discussion stats
  • 4 replies
  • 394 views
  • 0 likes
  • 3 in conversation