Your SAS programs, embedded in web apps and elsewhere

Accessing stored process through SOAP

Reply
Occasional Contributor
Posts: 16

Accessing stored process through SOAP

Hi All,

 

I am having issues accessing a stored process which i have deployed using SMC as a web service. According to the below doc, it is not even needed any more to deploy it as a webservice from SAS 9.3 version onwards.

 

Not sure why I am not able to access the end point. When I give the URL or endpoint as http://host:port/SASBIWS/services/ stored_process_path (interleaved with %20 for any spaces that are in the path of stored process or its name) its giving a HTTP 404 error saying "webpage not found" in chrome as well as IE. The WSDL for it is also not accessible - http://host:port/SASBIWS/services/stored_process_path?WSDL.

 

Is it anything that if I need to access a stored process as a web service it should only be run on the stored process server and result type should be set as stream and not as package.

 

Any directions on where I am going wrong would help.

 

https://support.sas.com/documentation/cdl/en/wbsvcdg/64883/PDF/default/wbsvcdg.pdf

 

Thanks,

Keane76

Occasional Contributor
Posts: 16

Issue accessing SOAP endpoint for stored process

Hi All,

 

I am having issues accessing a stored process which i have deployed using SMC as a web service. According to the below doc, it is not even needed any more to deploy it as a webservice from SAS 9.3 version onwards.

 

Not sure why I am not able to access the end point. When I give the URL or endpoint as http://host:port/SASBIWS/services/ stored_process_path (interleaved with %20 for any spaces that are in the path of stored process or its name) its giving a HTTP 404 error saying "webpage not found" in chrome as well as IE. The WSDL for it is also not accessible - http://host:port/SASBIWS/services/stored_process_path?WSDL.

 

Is it anything that if I need to access a stored process as a web service it should only be run on the stored process server and result type should be set as stream and not as package.

 

Any directions on where I am going wrong would help.

 

https://support.sas.com/documentation/cdl/en/wbsvcdg/64883/PDF/default/wbsvcdg.pdf

 

Thanks,

Keane76

Ask a Question
Discussion stats
  • 1 reply
  • 168 views
  • 0 likes
  • 1 in conversation