Interact, learn and grow

Join Now
Reply
This is an open group. Sign in and click the "Join Group" button to become a group member and start posting.
Highlighted
SAS Employee
Posts: 179
Juletip #1 - Background Submit SAS programs
[ Edited ]

Hej alle

 

I år har vi selvfølgelig også en SAS Juletip kalender og i år har vi udvidet den så også vores nordiske kollegaer og SAS brugere får adgang.

Dvs. i løbet af december vil der her på siden komme 17 små tips, tricks og inspiration til hvordan man kan bruge SAS - nogle større og nogle små, men forhåbentlig flere til generel inspiration.

 

Vi håber at I alle vil Like, kommentere, spørge og supplere med jeres viden til juletippene. Du er selvfølgelig også velkommen til at stille andre spørgsmål vedr. udfordringer du sidder med, som ikke er relateret til juletippene.

 

Alle juletip tagges, så de nemt kan findes her https://communities.sas.com/t5/tag/juletip/tg-p/board-id/nordic-blog

 

--------------

 

Juletip:

SAS Studio kan mange af de samme ting som både SAS Enterprise Guide og SAS Display Manager. Men SAS Studio er lidt alene om at kunne tilbyde afvikling af SAS kode i baggrunden, dvs. du kan have flere SAS programmer i gang på en gang samtidig med at du uforstyrret arbejder videre i editoren. (fra version 3.5 og frem)

 

Hvis du logger af SAS Studio, vil programmet køre videre i baggrunden, da programmet afvikles i sin egen session (nyt work område).

 

Når du Background/Batch submitter et SAS program gemmes SAS log og SAS output som standard samme sted som SAS programmet ligger. I version 3.6 kan du vælge en anden placering.

 

Du submitter et program i baggrunden ved at højre-klikke på et eksisterende SAS program og vælger Background Submit (eller Batch Submit i 3.5). Derefter kan du arbejde videre i editoren eller vende tilbage til SAS Studio

 

SAS Studio Background Submit.png

 

Der er mange flere nyheder i de forskellige versioner af SAS Studio, end denne ene vedr. baggrund submit. Se evt. de 2 oversigter der på hver deres måde viser nyhederne - 9.4 whats new in SAS Studio og new features in SAS Studio versions.

 

Mere info:

SAS Studio Background submit

 

Generelt om SAS Studio:

SAS Studio: Video Library

SAS Studio: Help Center

SAS® Enterprise Guide or SAS® Studio: Which is Best for You? (2015)

SAS® Studio produkt beskrivelse

SAS® Studio generelt