Desktop productivity for business analysts and programmers

same code run fine on base but error on EG

Accepted Solution Solved
Reply
Super Contributor
Super Contributor
Posts: 318
Accepted Solution

same code run fine on base but error on EG

HELLO FRIENDS,

i am running code using infile statement

infile woo_1 "w:\woo\test\test.txt";

data test;

format.....;

format.......;

infile woo_1 dlm="|" firstobs=5 missover;

input........;

if.......;

run;

This code is running absolutely fine in BASE/SAS Foundation BUT giving error in EG saying

ERROR: PHYSICAL FILE DOES NOT EXIST, w:\woo\test\test.txt

any setting needs to be done from EG side?

Pleas help....Thank you


Accepted Solutions
Solution
‎10-29-2014 08:26 PM
Respected Advisor
Posts: 3,124

Re: same code run fine on base but error on EG

EG maybe running on a remote server. Make sure 1) W drive can be shared and can be seen by the SAS server where EG is running on. 2) Try to use

UNC - Universal Naming Convention (eg. \\corp\share\user\ )to address W drive.

View solution in original post


All Replies
Solution
‎10-29-2014 08:26 PM
Respected Advisor
Posts: 3,124

Re: same code run fine on base but error on EG

EG maybe running on a remote server. Make sure 1) W drive can be shared and can be seen by the SAS server where EG is running on. 2) Try to use

UNC - Universal Naming Convention (eg. \\corp\share\user\ )to address W drive.

Super Contributor
Super Contributor
Posts: 318

Re: same code run fine on base but error on EG

UNC worked Hai.Kuo ---thanks a lot Smiley HappySmiley HappySmiley Happy

☑ This topic is SOLVED.

Need further help from the community? Please ask a new question.

Discussion stats
  • 2 replies
  • 268 views
  • 0 likes
  • 2 in conversation