Desktop productivity for business analysts and programmers

UI Problem in SAS EG 5.1

Reply
N/A
Posts: 1

UI Problem in SAS EG 5.1

Hi everyone,

I'm having a really annoying problem with EG 5.1 that I hope you can help me out with.

Sometimes when I start typing a command the help box appears and it won't go away.

For example, if I'm trying to write the following condition: "if missing(value" a yellow help box appears which describes the MISSING function and the parameters that the function uses.

The problem is that about 1/3rds of the times the help box won't go away no matter what I do. The only way to make it disappear is to exit EG, but sometimes that is impossible as some of my projects take up to 2 hours to run.

This is VERY annoying, as sometimes I have up to 3 help boxes floating around in my screen, making it difficult to see my code.

I've looked for ways to disable the help boxes or a way to reload the UI, but I haven't found out a solution yet.

I'm attaching a picture showing you what I just described in the post.

Thanks in advance for the help.

Attachment
Grand Advisor
Posts: 17,393

Re: UI Problem in SAS EG 5.1

I've heard of this before, without a solution.

I believe it is solved in later versions of SAS EG.

Hope I'm wrong though Smiley Happy

EDIT: Here's a thread that discusses the issue a bit:

LISTSERV 16.0 - SAS-L Archives - August 2014, week 1

Subject is :

(Update) Annoying random persistent tooltips in Enterprise Guide 5.1

Ask a Question
Discussion stats
  • 1 reply
  • 630 views
  • 0 likes
  • 2 in conversation