Desktop productivity for business analysts and programmers

Error when launching SAS EG 7.1

Accepted Solution Solved
Reply
New Contributor
Posts: 2
Accepted Solution

Error when launching SAS EG 7.1

I have a client who is using SAS EG 7.1 (64 Bit), when she launches the application she is met with an "hexadecimal value 0x00, is an invalid character. Line 1, position1 error. See attached file. She is using Windows 7 64 bit on a Lenovo T460s. Any help is appreciated.


Accepted Solutions
Solution
‎10-13-2017 12:24 PM
SAS Super FREQ
Posts: 376

Re: Error when launching SAS EG 7.1

Posted in reply to ChrisBrooks

It appears the user's options file got into a bad format somehow.  Yes, that problem note should resolve, or you can have them rename or delete just their options file:

 

%appdata%\SAS\EnterpriseGuide\7.1\EGOptions.xml

(ex. C:\Users\<userid>\AppData\Roaming\SAS\EnterpriseGuide\7.1\EGOptions.xml)

 

Casey

View solution in original post


All Replies
Valued Guide
Posts: 555

Re: Error when launching SAS EG 7.1

This problem note could give you the solution http://support.sas.com/kb/55/402.html

Solution
‎10-13-2017 12:24 PM
SAS Super FREQ
Posts: 376

Re: Error when launching SAS EG 7.1

Posted in reply to ChrisBrooks

It appears the user's options file got into a bad format somehow.  Yes, that problem note should resolve, or you can have them rename or delete just their options file:

 

%appdata%\SAS\EnterpriseGuide\7.1\EGOptions.xml

(ex. C:\Users\<userid>\AppData\Roaming\SAS\EnterpriseGuide\7.1\EGOptions.xml)

 

Casey

New Contributor
Posts: 2

Re: Error when launching SAS EG 7.1

Chris, thanks for the quick response. You post corrected the issue. Thank you also Casey. My team will use this forum again.
☑ This topic is solved.

Need further help from the community? Please ask a new question.

Discussion stats
  • 3 replies
  • 245 views
  • 0 likes
  • 3 in conversation