Building models with SAS Enterprise Miner, SAS Factory Miner, SAS Visual Data Mining and Machine Learning or just with programming

SAS Enterprise Miner extension nodes copy paste icon problem

Reply
New Contributor
Posts: 2

SAS Enterprise Miner extension nodes copy paste icon problem

Hello everyone.

I created user extension nodes in my SAS Enterpeise Miner 12.1.They run well and have a tick  Tick.PNG on icons after successful run on each icon of user extended nodes. When I add any additional nodes from the toolbar to my workspace the tick on my user extended nodes is still there. However when I copy and paste any node in my workspace the ticks on all icons of my user extended nodes disappears absent_tick.PNG.

Does anyone have a clue what might be the reason of this? 

Bests,

Ivan

 

SAS Employee
Posts: 106

Re: SAS Enterprise Miner extension nodes copy paste icon problem

Posted in reply to ivovkanych

Hi, Ivan.

 

The behavior you describe seems pretty strange. Copying and pasting a standard EM node shouldn't affect the run status of an extension node. If you see this consistently, please contact SAS Tech Support

 

Thanks

 

Ray

 

 

 

 

 

 

 

 

 

New Contributor
Posts: 2

Re: SAS Enterprise Miner extension nodes copy paste icon problem

Thank you, Ray,

as I have mentioned this is not a standard EM node, but a node that I created, a user extended node. The standard  EM nodes work fine.

Bests,

Ivan

SAS Employee
Posts: 106

Re: SAS Enterprise Miner extension nodes copy paste icon problem

Posted in reply to ivovkanych

Yep, sounds like a bug. I haven't run across that behavior and I tried just now with both standard and extension nodes. 

 

The only other thing I can suggest is to try creating a fresh project and diagram and see if you get the same behavior. If you could also jot down the steps to replicate the problem that would probably help Tech Support. 

 

Good luck.

 

Ray

Ask a Question
Discussion stats
  • 3 replies
  • 432 views
  • 0 likes
  • 2 in conversation