SAS Data Integration Studio, DataFlux Data Management Studio, SAS/ACCESS, SAS Data Loader for Hadoop and others

AUTHDOMAIN error

Reply
Occasional Contributor
Posts: 6

AUTHDOMAIN error

Hi all,

 

Trying to use AUTHDOMAIN to connect to servers to query against tables. Have this program below running in preproduction but not in our prod environment. Have not seen a difference in either for SAS management console. Does anyone know how to resolve this error or seen before?

 

LIBNAME test1 DB2 DATASRC="test" AUTHDOMAIN="DB2Auth" SCHEMA=test;

 

proc sql;

select count(1) from test1.dealer;

quit;

 

%let spds_port  =xxxx;

%let spds_host  =test.com;

LIBNAME test2 SASSPDS schema="test1" AUTHDOMAIN="SPDSAuth" Serv="&spds_port" HOST="&spds_host" ;

 

proc sql;

select count(1) from test2.dealer;

quit;

 

               ERROR: Libname TEST2 is not assigned.

ERROR: Error in the LIBNAME statement.

ERROR 278-63: The option AUTHDOMAIN is not implemented in the SASSPDS engine.

Thanks in advanced, very stuck on this.

 

Community Manager
Posts: 2,951

Re: AUTHDOMAIN error

According to the doc, AUTHDOMAIN was added in SPD Server 4.53.  Do you have that level running in production?

Occasional Contributor
Posts: 6

Re: AUTHDOMAIN error

Posted in reply to ChrisHemedinger

Thanks Chris, I checked and both of our SPD Servers are 4.52, which seems strange that it would even work on the PreProduction server, but not the Production one. Doesn't make too much sense to me..

 

Ben

Ask a Question
Discussion stats
  • 2 replies
  • 278 views
  • 0 likes
  • 2 in conversation