The SAS Output Delivery System and reporting techniques

graphs on 9.1.2

Reply
N/A
Posts: 0

graphs on 9.1.2

hi, i´am a sas 9.1.3 user i have some graphs on a customer portal, when i generate the graphs on version 8.2 and publish them converted to php the graphs are displayed without problems, but when i generate the graph on version 9.1.3 and published via php the graphs do not display anything, this is because sas version 9 add a header at the top of the html file as a xml and php does not recognize that, can i do something to prevent to sas not add this instruction line? if i generate the graph and modify this line as a comment the graph is display but i have hundreds of graph yo do this manually. thanks
SAS Employee
Posts: 174

Re: graphs on 9.1.2

Posted in reply to deleted_user
With SAS 9 we upgraded our HTML driver. It sounds like you still need to use the legacy SAS 8 driver. Try saying:

ods html3 file=....;

/* your job */

ods html3 close;

-- David Kelley, SAS
Message was edited by: David@SAS at May 3, 2006 12:16 PM
N/A
Posts: 0

Re: graphs on 9.1.2

Posted in reply to David_SAS
thanks david, but the problem still occur. when sas generate the html code have a tab like this

when i convert the code to php this tab is not recognized and the graphic is not displayed.

the ods output is like version 8, no problem but de graph does not appear.
SAS Employee
Posts: 174

Re: graphs on 9.1.2

Posted in reply to deleted_user
If you used the ODS HTML3 driver, I wouldn't expect for you to see a tag. I would expect you to see a tag.

I recommend contacting Technical Support,
http://support.sas.com/techsup/intro.html .

-- David Kelley, SAS
New Contributor
Posts: 2

Re: graphs on 9.1.2

Posted in reply to David_SAS
thanks david i posted a track support
Ask a Question
Discussion stats
  • 4 replies
  • 154 views
  • 0 likes
  • 3 in conversation