The SAS Output Delivery System and reporting techniques

ODS ANCHOR destination gets wrong containing a prefixed zero

Reply
N/A
Posts: 0

ODS ANCHOR destination gets wrong containing a prefixed zero

Creates with proc report and ODS PDF a front page with a list of dataset names. Links are established from each dataset name to a page containing the content of each datasets created with proc report as well. In general this works fine, but not
if the dataset name has a prefixed zero somewhere in the string, like RECHBA01. The destination is created by ODS ANCHOR="RECHBA01".

In Adobe Professional the link is correct, but the destination is RECHBA1 and of course the link does not work. Have changed the link as well as the destination to contain a prefixed zero and this works. So it must be the ODS ANCHOR that passes wrong information about the destination.

Are there any fixes to that problem? The circumventions, to remove the 0 or alternatively changing the destination manually, does not solve the problem.

The Anchor error is found on Windows XP, SAS V9.1.3 Service Pack 4 and HP-UX, SAS V9.1.3, Service Pack 4.

BR
Ralph
SAS Super FREQ
Posts: 8,744

Re: ODS ANCHOR destination gets wrong containing a prefixed zero

Hi:
I am at SAS Global Forum right now and not on my machine. But I -do- have some memory of a Tech Support Note involving ANCHOR= and PDF.

For a quick response to this question, your best bet is to contact Tech Support.

cynthia
Ask a Question
Discussion stats
  • 1 reply
  • 111 views
  • 0 likes
  • 2 in conversation