The SAS Output Delivery System and reporting techniques

I keep getting an error when I run ODS graphics

Reply
New Contributor
Posts: 4

I keep getting an error when I run ODS graphics

I am trying to run plots when I am doing GLM on proc genmod.  However, I keep running into this error:

Unable to restore 'Stat.Genmod.Graphics.DiagnosticPanel' from template store

When I try to open the pdf documents, I get an error saying the requested information could not be displayed because the connection to the remote browser server failed.

Please help!


Regards,
Sunil    

SAS Super FREQ
Posts: 8,868

Re: I keep getting an error when I run ODS graphics

Hi:

  Is this the message: 34538 - A "HELP error, connection to remote browser server failed" message occurs when you use Help ... ? I thought it was unique to SAS 9.2. You might want to open a track with Tech Support if you continue to have the problem. I think that message is not specific to ODS GRAPHICS, but can happen with just about any SAS results you create.

cynthia

New Contributor
Posts: 4

Re: I keep getting an error when I run ODS graphics

Posted in reply to Cynthia_sas

Hi Cynthia,

I kept getting two different messages.  One was that my remote browser was not installed.  I installed it and now, ODS HTML and ODS PDF works.  However, I keep getting another error when I try to plot graphs (I have attached the screenshot for you)

persisting_error.png

Ask a Question
Discussion stats
  • 2 replies
  • 289 views
  • 0 likes
  • 2 in conversation