Join Now

SAS Global Forum - 5 gode grunde til at deltage

by SAS Employee GeorgMorsing on ‎12-15-2014 08:59 AM (371 Views)

Tiden er inde til at tilmelde dig årets største internatonale konference i SAS Institute, SAS Global Forum, som holdes i Dallas, Texas, 26.- 29. april 2015.

Tag med og find ud af, hvorfor mere end 4.500 deltager i konferencen hvert år.

SGF logo 3.jpg

1. Tre dage med læring, aktiviteter og networking

     Her kan du udveksle idéer med eksperter og andre inden for samme kompetence-områder, dykke ned i emner, som interesserer dig, og udforske nye måder at bruge SAS-software på.

2. Hundredvis af præsentationer, ekspertledede demoer og hands-on workshops

     Konferencen er lavet af SAS-brugere for SAS-brugere, og præsentationer og program er udarbejdet på baggrund af brugernes tilbagemeldinger og idéer.

3. 4.500 deltagere fra hele verden

     Du vil få alle tiders mulighed for at networke med andre SAS-brugere fra alle brancher og kompetenceområder på SAS Global Forum.

4. Mød SAS software udviklingscheferne

     Mød udviklingcheferne til den SAS software du benytter til daglig. Du finder dem i den store udstillingshal med mere end 100 demo-stande. Kom og se de kommende versioner af din favorit SAS software. 

5. Du vil få en stor oplevelse!

    Glæd dig til sociale happenings og mulighed for at networke med omkring 50 danske og 200 nordiske kolleger og oplev noget af det fantastiske, Dallas har at byde på.


Early bird

Der er early bird på prisen på USD 895,00 frem til den 28. februar. Læs mere og registrer dig her.

Program

Programmet er ved at være på plads. Se alle foredrag her.

Dansk program

Vedlagt finder du et specielt program for danske SAS-brugere, som deltager på SAS Global Forum. Herunder anbefalet flyrejse og hotel. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål om SAS Global Forum.

Hilsen,

Georg Morsing