Join Now

SAS Forum - Hvad synes du om programmet ?

by SAS Employee GeorgMorsing on ‎10-03-2014 09:29 AM (393 Views)

Nu er programmet færdigt til SAS Forum. Se programmet her: www.sasforum.dk

Vi har lagt meget energi i programmet, og det vil være rart at høre jeres mening. Hvad synes du? Mangler du foredrag om et specifikt emne?

Georg

Comments
by Contributor SanderEhmsen
on ‎11-10-2014 02:33 AM

Hej Georg

Overordnet set, kom I vist meget godt rundt.

Personligt kunne jeg godt tænke mig nogle introduktioner til anvendelse af mere eksplorative analyser. Der var en del i den hypotese-testende del, fx om OLS (eller additiv metode, som den vist blev kaldt) og også nogle af præsentationerne indeholdt mining til at forudsige fremtiden.

Sådanne præsentationer er fine, men der kommer sjældent så meget skævt og nyt på banen. Jeg kunne godt tænke mig, hev nogle gamle kaniner op af hatten, og viste hvad fx hvor meget viden man egentlig kan trække ud af en klyngeanalyse. Nu er klyngeanalyser ikke så skævt for lige mig, men der er garanteret en masse i den dur, meget få ved, eksisterer. Og det er enormt stærke værktøjer.

Derudover savnede jeg enormt bedre beskrivelser til oplæggene. Der var omtrent 3 linjer til emne etc.Og jeg endte tit til præsentationer, der var næsten uinteressante for mig. Sagen er nemlig den, at hvis man forsøger at lære noget nyt, og ikke bare høre om det, man i forvejen ved en masse om, er man jo nødt til at gå til præsentationer, hvor man ikke helt kender alle ordene i titlerne. Så hvis I kunne producere lidt mere tekst - fx en halv side per foredrag om emne, anvendelse og sådan noget, ville jeg i hvert fald sjældnere gå decideret forkert.

Men overordnet set var det selvfølgelig en lærerig og inspirerende dag.

Vh.

Sander.

by SAS Employee GeorgMorsing
on ‎11-10-2014 02:56 AM

Hej Sander.

Meget værdifulde kommentarer. Dem gemmer vi til næste gang og benytter i planlægningen.

92% af deltagerene benyttede vores Personlige Agenda bygger forud for konferencen. I den var der en beskrivelse af hvert foredrag og en beskrivelse af foredragsholderene. Benyttede du dem? Så du dem? I nogle tilfælde var denne beskrivelse på 1/2 side, som du ønskede. Vi vil forsøge at gøre beskrivelserne bedre næste gang.

Hilsen,

Georg   

by Contributor SanderEhmsen
on ‎11-10-2014 03:04 AM

Ja, dem benyttede jeg - og de gav meget. Det var mit første SASForum-arrangement, så jeg kender ikke forholdene tidligere.

Jeg brugte en del tid på at vælge ud, hvad jeg skulle. Og kun et enkelt sted havde jeg ikke to ting, jeg gerne ville. Og når det man så ender med at vælge er rimelig skævt, sidder man jo spekulerer over, hvor spændende, det andet ville have været. :-).

by SAS Employee GeorgMorsing
on ‎11-10-2014 03:08 AM

Vi har optaget 16 foredrag på video. Dem publicerer vi her på siten. Og alle præsentationer ligger også her på siten, så det giver da mulighed for at få fange så meget som muligt af alle de gode foredrag.  

by Occasional Contributor Widen
on ‎11-21-2014 08:25 AM

Hej Georg

Alt i alt et fint program - og den nye agenda bygger fungerede rigtig godt!

Personligt kunne jeg godt tænke mig lidt flere (mega-)nørdede indlæg med nye spændende måder at bruge SAS kode, f.eks. hvis nogen fandt på en ny spændende måde at lave DOW-loops på - men det kræver selvfølgelig at nogen finder på en ny spændende metode, samt at de gider at vise den på SAS forum Smiley Happy