Autocomplete for Custom Abbreviations does not work in EG 7.1

Reply
Frequent Contributor
Posts: 102

Autocomplete for Custom Abbreviations does not work in EG 7.1

Using Enterprise Guide 7.11 I get the native SAS functions, procs, and macros to autocomplete.  Unfortunately, none of my custom Abbreviations pop up.  Did not have this issue in EG 6.1.

 

Does anyone else experience this issue?  

 

Running SAS 9.4 M3 on Windows 7 Pro 64-bit.

 

Thanks,

Haris

Regular Contributor
Posts: 212

Re: Autocomplete for Custom Abbreviations does not work in EG 7.1

Hi mate,

 

I have some questions.

This only happens when you re open the SAS EG ?

If you re-define these macro abbreviations will it work in this session ?

 

 

 

New User
Posts: 1

Re: Autocomplete for Custom Abbreviations does not work in EG 7.1

Posted in reply to DartibaliRodrigo

We're having the same issue.  On multiple machines, when we moved to EG 7.1, we imported our abbrevation macros, but autocomplete does not work on any of them.

 

We've tried different machines, deleting and re importing, re creating, still no autocomplete.

Community Manager
Posts: 2,956

Re: Autocomplete for Custom Abbreviations does not work in EG 7.1

Searching internally, it looks like this is a bug that has just been fixed for an upcoming hotfix for 7.11 and also in the next release (7.12).  You should be able to assign a key mapped to your macro, but the autocomplete might not work.  Stay tuned for the fix!

Ask a Question
Discussion stats
  • 3 replies
  • 543 views
  • 0 likes
  • 4 in conversation