Community talk about communities.sas.com. Meta!

Persisting HTTP 404 Not Found Error when calling new communities webpage

Accepted Solution Solved
Reply
Super Contributor
Posts: 336
Accepted Solution

Persisting HTTP 404 Not Found Error when calling new communities webpage

Hello,

 

I get persisting page not found errors when klicking around in the new SAS communities webpage. Eventually it goes away, but what am I doing wrong?


Accepted Solutions
Solution
‎09-25-2015 06:23 AM
Community Manager
Posts: 291

Re: Persisting HTTP 404 Not Found Error when calling new communities webpage

@RW9  and @user24feb, we currently have a known issue with our Single Signon connection between the communities and our support.sas.com/sas.com profile. This has a high priority for a fix that we expect to have resovled very soon. I really apologize. We know what is happening and should have the fix applied in the very near future (I'll try to get an ETA soon).

 

When you get the 404 error - my understanding is that you can go back to support.sas.com or sas.com from that page, logout and log back in again ( @ShelleySessoms is that correct) ?

 

Then the error will be resolved.

 

Thank you very much, 

 

Lainie

 

View solution in original post


All Replies
Super User
Super User
Posts: 7,395

Re: Persisting HTTP 404 Not Found Error when calling new communities webpage

Oh, I have just posted on this as well, think its their problem not our Smiley Surprised)

Solution
‎09-25-2015 06:23 AM
Community Manager
Posts: 291

Re: Persisting HTTP 404 Not Found Error when calling new communities webpage

@RW9  and @user24feb, we currently have a known issue with our Single Signon connection between the communities and our support.sas.com/sas.com profile. This has a high priority for a fix that we expect to have resovled very soon. I really apologize. We know what is happening and should have the fix applied in the very near future (I'll try to get an ETA soon).

 

When you get the 404 error - my understanding is that you can go back to support.sas.com or sas.com from that page, logout and log back in again ( @ShelleySessoms is that correct) ?

 

Then the error will be resolved.

 

Thank you very much, 

 

Lainie

 

Community Manager
Posts: 347

Re: Persisting HTTP 404 Not Found Error when calling new communities webpage

Hi all,

 

Yes, this is the fix:  go back to support.sas.com or sas.com from the community page, logout and log back in again on communities.sas.com. This will fix the problem for that particular time. We are seeing folks who have to do this occassionally on subsequent log ins, however.

 

As @LainieH mentions, the issue is in the hands of the web team so we hope to have a resolution soon. We do appreciate everyone hanging in there with us.

Community Manager
Posts: 291

Re: Persisting HTTP 404 Not Found Error when calling new communities webpage

Hi @user24feb and @RW9,  I wanted to follow up to let you know the login issue was fixed.
You may have seen Chris Hemedinger's update message about it: https://communities.sas.com/t5/Community-Memo/Login-fix-applied-for-communities-sas-com/ba-p/229533

Thank you for your patience.  Please let me know if have any future issues.

 

Lainie

☑ This topic is SOLVED.

Need further help from the community? Please ask a new question.

Discussion stats
  • 4 replies
  • 682 views
  • 0 likes
  • 4 in conversation