Architecting, installing and maintaining your SAS environment

sasoq.sh error

Reply
Learner
Posts: 1

sasoq.sh error

I am getting following error when I run:

$ /apps/sas/SAS94/SASHome/SASFoundation/9.4/sastest/sasoq.sh -tables *.base *.graph *.iml *.stat -outdir /media/responsefiles


Can't locate loadable object for module Socket in @INC (@INC contains: /apps/sas/SAS94/SASHome/SASFoundation/9.4/perl/lib/5.6.1/i686-linux /apps/sas/SAS94/SASHome/SASFoundation/9.4/perl/lib/5.6.1 /apps/sas/SAS94/SASHome/SASFoundation/9.4/perl/lib/site_perl/5.6.1/i686-linux /apps/sas/SAS94/SASHome/SASFoundation/9.4/perl/lib/site_perl/5.6.1 /apps/sas/SAS94/SASHome/SASFoundation/9.4/perl/lib/site_perl . /apps/sas/SAS94/SASHome/SASFoundation/9.4/sastest) at /apps/sas/SAS94/SASHome/SASFoundation/9.4/perl/lib/site_perl/5.6.1/Net/Config.pm line 11
Compilation failed in require at /apps/sas/SAS94/SASHome/SASFoundation/9.4/perl/lib/site_perl/5.6.1/Net/Config.pm line 11.
BEGIN failed--compilation aborted at /apps/sas/SAS94/SASHome/SASFoundation/9.4/perl/lib/site_perl/5.6.1/Net/Config.pm line 11.
Compilation failed in require at /apps/sas/SAS94/SASHome/SASFoundation/9.4/perl/lib/site_perl/5.6.1/Net/Domain.pm line 14.
BEGIN failed--compilation aborted at /apps/sas/SAS94/SASHome/SASFoundation/9.4/perl/lib/site_perl/5.6.1/Net/Domain.pm line 14.
Compilation failed in require at /apps/sas/SAS94/SASHome/SASFoundation/9.4/sastest/sasoq_startup.pm line 38.
BEGIN failed--compilation aborted at /apps/sas/SAS94/SASHome/SASFoundation/9.4/sastest/sasoq_startup.pm line 38.
Compilation failed in require at /apps/sas/SAS94/SASHome/SASFoundation/9.4/sastest/sasoq.sh line 41.
BEGIN failed--compilation aborted at /apps/sas/SAS94/SASHome/SASFoundation/9.4/sastest/sasoq.sh line 41.

 

Please help.

Trusted Advisor
Posts: 1,414

Re: sasoq.sh error

Posted in reply to GridTechy

Hello @GridTechy,

 

I would say there is something wrong on the perl script, however, it could be a matter of the script (missing files) or just permissions on some locations.

 

http://www.perlmonks.org/?node_id=807603

 

In any case, this one may require a look on your system and, perhaps, a fix on your depot/installation. We can hardly help you there. I would recommend you to contact SAS Technical Support with this question.

Ask a Question
Discussion stats
  • 1 reply
  • 100 views
  • 1 like
  • 2 in conversation