Architecting, installing and maintaining your SAS environment

SAS Environment manager is not starting

Reply
New User
Posts: 1

SAS Environment manager is not starting

Hi,

 

I am trying to setup SAS Environment manager in SAS VA. I have done the initial configuration in agent.properties, sas.properties etc.. 

 

But when i try to start it for 'first' time. I am getting the below error-. 

 


[sas@xxxxx conf]$ ../bin/hq-agent.sh start
Starting HQ Agent...... running (2794).
[ Running agent setup ]
Should Agent communications to HQ be unidirectional [default=no]: yes
What is the HQ server IP address: xxxxxxx
Should Agent communications to HQ always be secure [default=yes]: Yes
What is the HQ server SSL port [default=7443]: 7443
- Testing secure connection ... Success
What is your HQ login [default=hqadmin]: sasevs@saspw
What is your HQ password: **Not echoing value**
Error validating user: org.hyperic.hq.bizapp.client.AgentCallbackClientException: Remote error while invoking 'userIsValid: org.hyperic.lather.LatherRemoteException: org.springframework.transaction.UnexpectedRollbackException: Transaction rolled back because it has been marked as rollback-only

 

What may be the reason. Could anyone help me out with this issue. I am stuck for a week now. Smiley Sad Smiley Sad 

 

Thanks in advance. 

 

Suraj

Trusted Advisor
Posts: 1,426

Re: SAS Environment manager is not starting

Hello @suraj4,

 

sorry we could not help you there. In other hand, I would like to follow up with you. Did you have the chance to contact SAS Technical Support and solve the problem?

I would like to hear from you.

 

Thank you in advance,

Kind regards,

Juan

New Contributor
Posts: 4

Re: SAS Environment manager is not starting

Hello @suraj4,

 

Did you manage to solve this issue?

I encounter the same problem and I can't find a way to make it works

 

Thanks

Fabrice

Trusted Advisor
Posts: 1,426

Re: SAS Environment manager is not starting

@FabriceP@suraj4,

 

have you applied all post-configuration steps defined in the Instructions.html, under your Lev1/Documents directory?

New Contributor
Posts: 4

Re: SAS Environment manager is not starting

Posted in reply to JuanS_OCS

Hello Juan,

 

Thanks for your answer

I can't find any post configuration steps in the Instruction.html in Lev1/Document.

 

Fabrice

Trusted Advisor
Posts: 1,426

Re: SAS Environment manager is not starting

Hello @FabriceP,

 

you sure there is nothing for SAS Environment Manager and or Environment Manager Agent? What version of SAS VA or what maintenance level of SAS 9.4 do you have?

Ask a Question
Discussion stats
  • 5 replies
  • 429 views
  • 2 likes
  • 3 in conversation