Architecting, installing and maintaining your SAS environment

HTTP 500 - Error in Web Application

Accepted Solution Solved
Reply
Occasional Contributor
Posts: 9
Accepted Solution

HTTP 500 - Error in Web Application

Hi guys,

 

If I want to enter my Web Application  (JBossWeb) I get the following Error-Messages:

1.JPG

 

With these Informations:

1.JPG

 

Unfortunally there is no Information in the Logs of the ObjectSpawner or Pooled WorkSpace Server.  But if I try to connect the server with the ObjectSpawner via SASMC I get an Error similar to 'no port on this computer has a server available' the Logical Pooled Workspace Server and the Logical Stored Process Server cannot connect either via SASMC.

The strange thing is that on an other server the same system is just running fine.

Any help is much appreciated.

 

Gk.

 


Accepted Solutions
Solution
‎01-11-2016 04:18 AM
Occasional Contributor
Posts: 9

Re: HTTP 500 - Error in Web Application

I solved it via testing. It seemed like the Remote Service Server was not running correctly. I restartet it via the shell script services.sh

 

Greetings.

View solution in original post


All Replies
Community Manager
Posts: 352

Re: HTTP 500 - Error in Web Application

[ Edited ]

This type of question is best answered by SAS Technical Support (http://support.sas.com/techsup/contact/). Best of luck to you, and thank you for using the SAS online communities.

Shelley Sessoms
Online Community Manager

Solution
‎01-11-2016 04:18 AM
Occasional Contributor
Posts: 9

Re: HTTP 500 - Error in Web Application

I solved it via testing. It seemed like the Remote Service Server was not running correctly. I restartet it via the shell script services.sh

 

Greetings.

☑ This topic is SOLVED.

Need further help from the community? Please ask a new question.

Discussion stats
  • 2 replies
  • 361 views
  • 0 likes
  • 2 in conversation