Architecting, installing and maintaining your SAS environment

Enabling APM ETLs Help

Reply
Contributor
Posts: 24

Enabling APM ETLs Help

Hello All,

 

We have recently enabled Environment Manager. We were able to get the ACM ETLs going but are receiving the errors when attempting to do the final steps from http://support.sas.com/documentation/cdl/en/evug/67886/HTML/default/viewer.htm#n0y0zbl7hnj8yhn1thh01...

 

and I get the following:

 

D:\SAS\Config\Lev1\Web\SASEnvironmentManager\emi-framework\bin>emi_init.bat --en
able APM
Starting level 1 validation...
Level 1 validation completed with 0 error(s) in 0 ms
Running validator level 2 diagnostics
Starting level 2 validation...
Missing file in app context [SASApp]: SASEnvironment/SASMacro/apm_armsetup.sas
Missing file in app context [SASApp]: SASEnvironment/SASMacro/apm_request_init.s
as
Missing file in app context [SASApp]: SASEnvironment/SASMacro/apm_request_term.s
as
Level 2 validation completed with 3 error(s) in 5579 ms
EMI Framework validation failed lev 2. emiInit cannot continue. Errors are:
Missing file in app context [SASApp]: SASEnvironment/SASMacro/apm_armset
up.sas
Missing file in app context [SASApp]: SASEnvironment/SASMacro/apm_reques
t_init.sas
Missing file in app context [SASApp]: SASEnvironment/SASMacro/apm_reques
t_term.sas
Stopping execution

 

 

 

 

SAS Super FREQ
Posts: 299

Re: Enabling APM ETLs Help

Posted in reply to ardobbins

Hi,

 

there is a SAS Note:  http://support.sas.com/kb/55/943.html providing a hot fix if needed.

Check the content of the SAS Note before installing any hot fixes.

 

In the doc you sent, under APPENDIX, there is a troubleshooting section.

 

If this won't help, its best to contact Tech Sup, they can help you with this in no time!

 

Thanks

Anja

Contributor
Posts: 24

Re: Enabling APM ETLs Help

Thank you for the support. As i'm learning I"m sure you will be seeing a lot of me the next few months! Smiley Happy My apologies in advance! 

Contributor
Posts: 26

Re: Enabling APM ETLs Help

[ Edited ]
Posted in reply to ardobbins

If this is a windows server you might need to enable perfprocparameter on windows registry

 

also can you add -d -verbose to see all the detailed errors ?

 

you might want to upload the full log here to advice you better.

 

 

-Sai Korrapati

Sai Korrapati
Ask a Question
Discussion stats
  • 3 replies
  • 257 views
  • 0 likes
  • 3 in conversation